Raamdecoratie

Plissé en Duettes

Plisse’s en duettes zijn raamdecoratie die net iets van elkaar verschillen. Bij Plissé bestaat de bekleding uit een enkele laag stof zich-zaggend gevouwen stof. De duetteshebben een dubbele laag stof waar u de koordjes niet in het zicht heeft. Ook hebben wij dit in verschillende soorten; lichtdoorlatend, semi-verduisterend & geheel verduisterend met e.v.t. een isolerende laag tussen de stof.

Afbeeldingsresultaat voor plisse

 

Rolgordijnen

Onze rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. Doordat we maatwerk leveren is het mogelijk om grotere overspanningen binnen een kozijn in 1 rolgordijn te laten uitvoeren. Ook kunt u kiezen voor extra opties, zoals een schulprand, een speciale cassette of een aparte ketting afwerking. Naast het standaard rolgordijn verkopen we ook duo-rolgordijnen. Deze raamdecoratie bestaan uit een rolgordijn  met 2 lagen, waarin transparante en dichte lagen materiaal zitten. Door de 2 lagen ten opzichte van elkaar te stellen kunt u de doorkijk en licht inval bepalen.

 Afbeeldingsresultaat voor rolgordijnen

 

 

Jaloezieën

Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, materialen en kleuren. Doordat we maatwerk  jaloezieën leveren is het mogelijk om grotere overspanningen binnen een kozijn in 1 jaloezie te laten uitvoeren. Ook kunt u kiezen voor extra opties, zoals elektrische bediening en een speciale band-afwerking.

 Afbeeldingsresultaat voor jaloezieen

 

 

Vouwgordijnen

Onze vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen. Doordat we maatwerk leveren is het mogelijk om grotere overspanningen binnen een kozijn in 1 vouwgordijn te laten uitvoeren. Ook kunt u kiezen voor extra opties, zoals een speciale onderlat, extra voering, elektrische bediening en top-down systeem.

 Afbeeldingsresultaat voor vouwgordijnen landelijke stijl

 

 

Lamellen

Onze lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, materialen en kleuren.
Doordat we maatwerk leveren is het mogelijk om een grotere overspanningen lamellen binnen een kozijn te laten uitvoeren.
Ook kunt u kiezen voor extra opties, zoals extra onder gewichtjes, speciale onder ketting en midden sluiting.

111

 

 

Hordeuren / inzethorren

Het wordt zomer, dus de muggen en andere insecten komen er weer aan. Wij leveren insectenwering in Groningen en omstreken.Insecten horren voor raam kozijnen en deuren. Zo hebben we onder andere inzet horren raam horren en plissé horren of deuren. Wij komen het betreffende kozijn opmeten en, indien gewenst, het product bij u thuis plaatsen. Na het bestellen van  de hor moet u rekening houden met gemiddeld 2 weken levertijd.

113

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten