Gordijnen

Overgordijnen

Bij Ploeg wonen verkopen we overgordijnen van verschillende merken, materialen en kleuren.
In de winkel hebben we keuze uit meer dan 500 verschillende gordijn stoffen, variërend van licht doorlatend tot (zo goed als volledig) verduisterend.

Afbeeldingsresultaat voor gordijnen

 

 

Inbetweens

Wij verkopen inbetween gordijnstoffen van verschillende merken, materialen en kleuren. In de winkel hebben we een grote collectie verschillende inbetween
gordijnstoffen. Er is keuze uit natuurlijke /  synthetische- en gemengde stoffen. Ieder met andere kwaliteiten. Een aantal stoffen zijn  voorradig en kunnen door ons voor een mooie prijs worden aangeboden.In de winkel kunnen we kijken welke gordijn stof het beste bij uw wensen en mogelijkheden past. Uit onze vele stalen kunt u een kleur, type en prijsklasse kiezen. Wij lenen onze stalen ook uit om mee naar huis te nemen, zodat u extra zeker kunt zijn van een goede keuze!

Afbeeldingsresultaat voor inbetween gordijnen

 

 

Vitrage

Wij verkopen vitrages in verschillende merken, materialen en kleuren. In de winkel hebben we een grote collectie verschillende in vitrage stoffen. Er is keuze uit natuurlijke /  synthetische- en gemengde stoffen. Een aantal stoffen zijn bij ons voorradig en kunnen door ons voor een mooie prijs worden aangeboden. In de winkel kunnen we kijken welke gordijn stof het beste bij uw wensen en mogelijkheden past. Uit onze vele stalen kunt u een kleur, type en prijsklasse kiezen. Wij lenen onze stalen ook uit om mee naar huis te nemen, zodat u extra zeker kunt zijn van een goede keuze!

Afbeeldingsresultaat voor vitrage

 

 

Valletjes

Wij verkopen valletjes in 2 standaard hoogte afmetingen, met verschillende dessins. Een aantal stoffen zijn voorradig en kunnen door ons voor een mooie prijs worden aangeboden. In de winkel kunnen we kijken welke type valletje het beste bij uw wensen en mogelijkheden past.

vitrage, my home, »idaho«, roedezoom (per stuk) wit

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten