Harde vloeren

 

Laminaat

Laminaat vloeren heeft een lange geschiedenis: van de beuken stroken vloeren van begin jaren ’90 tot de Mooie laminaat vloeren met voelbare hout nerf structuur nu. Elke laminaat fabrikant maakt gebruik van een gepatenteerd klik systemen die betere verbindingen en een eenvoudigere installatie mogelijk maakt zonder dat er lijm voor nodig is. De duurzaamheid is ook veel beter in vergelijking met een gelijmde laminaat vloer. Een van de belangrijkste wijzigingen bij laminaat vloeren is het design. Er zijn nog steeds de traditionele goedkopere laminaat vloeren, zoals de oude 3 strooks beukenlaminaat. Dat is ook waar de meeste mensen aan denken bij laminaat. Tegenwoordig echter, zijn ze verbeterd door een bijna eindeloze reeks van laminaat top vloeren welke kwalitatief veel beter zijn met meer realistische decors waarvan sommige werkelijk zou kunnen worden verward met een massief houten vloer. Samen met bijvoorbeeld geborstelde effecten die aanvoelen als echt hout, zijn er ook V-groeven en natuurlijke kleurvariaties verkrijgbaar in de hoog segment laminaten van vandaag.

 

Afbeeldingsresultaat voor laminaat tarkett  Afbeeldingsresultaat voor laminaat tarkett

 

Pvc Vloeren

PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Over het algemeen zijn deze vloeren echter enorm flexibel. Dit heeft als voor deel dat deze niet alleen zeer eenvoudig is om aan te leggen,maar ook voor diverse ruimtes in huis kan worden gebruikt. Van de slaapkamer, de badkamer en de woonkamer tot de keuken. Een ander voordeel aan een PVC vloer is dat deze erg warm en zacht aan voelt. Wanneer je PVC vloeren wilt gaan kopen, heb je de keuze uit enorm veel verschillende soorten. Iedereen heeft zo weer een voorkeur voor een andere soort vloer. De een houdt dan lichte kleuren, terwijl de ander toch liever de voorkeur heeft voor een donkere kleur.

 

Afbeeldingsresultaat voor pvc vloer yourfloor     Afbeeldingsresultaat voor pvc vloer tarkett

 

Marmoleum

Een fascinerende wereld van kleuren en dessins. Met een breed scala aan collecties biedt Marmoleum ongekende mogelijkheden. Ons doel is een excellente vloer met optimale eigenschappen voor elke omgeving. Een hygiënische vloer, geïnspireerd door de natuur. Forbo’s linoleum vloeren, bekend onder de merknaam Marmoleum, staan voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Een materiaal dat zowel ecologisch als economisch waarde toevoegt aan alle moderne en eigentijdse architectuur.
Wat marmoleum zo speciaal maakt, is dat het wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Het behoort tot de meest milieuvriendelijke vloeren en heeft daar al diverse erkenningen voor gekregen.

Bulletin board en Furniture linoleum is speciaal ontwikkeld als functionele wandbekleding en meubilair.
Alle Marmoleum vloeren zijn voorzien van Topshield2, een dubbele UV-geharde toplaag. Deze garandeert dat uw vloer zijn hele leven in optimale staat blijft met de laagste levensduur kosten.

 

Afbeeldingsresultaat voor marmoleum vloer forbo   Afbeeldingsresultaat voor marmoleum piet boon

 

 

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten